Zoeken naar sphinx tegels

sphinx tegels
Sphinxpassage open voor publiek Belvédère.
Sphinxpassage open voor publiek. Historie van de Sphinx in 30.000 tegels. Op maandag 18 december openden gedeputeerde Eric Geurts en wethouder Gert-Jan Krabbendam de Sphinxpassage, een 120 meter lange overdekte tegelpassage tussen het Eiffelgebouw en Pathé. Bijna 30.000 tegels brengen het Maastrichtse Sphinxverleden in woord, beeld en objecten tot leven.
vetpercentage berekenen
Sphinx Tegels Wikipedia.
Trega International bewerken. Sphinx Tegels werd in 1997 afgesplitst van Koninklijke Sphinx. De officiële naam van het bedrijf was Trega International B.V, maar de productnaam Sphinx Tegels bleef gehandhaafd. Na de oprichting van enkele bedrijven, het verzelfstandigen van een aantal bedrijven en diverse overnames produceerde Trega International vanaf 1997 o.a.
optimized
Sphinx wandtegels en vloertegels Tegelkorting Scherpe prijs.
Sinds de oprichting in 1888 heeft Sphinx Tegels zich ontwikkeld tot de marktleider in het segment van luxe geglazuurde badkamertegels in de Benelux en als een van de toonaangevende leveranciers binnen de professionele markt. Tegelkorting heeft het complete tegel-assortiment van Sphinx Tegels al sinds 2004 de collectie met veel succes.
Sphinx tegels Bouwmaterialen 2dehands.be.
Vloertegels TSM2284 Grijs Mat 60x60 cm Grijze vloertegels Leuke aanbiedingen van Tegelensanitairmagazijn.nl Toiletset met Sphinx pot, Ge. 8 november 2018 0411: Bezorgt in heel België. keramische wandtegel badkamer 45x25 wit. Sphinx tegels overschot wandtegels wit 17 m 45cm x 25 cm.
Sphinx Tegels failliet: 124 ontslagen L1.
Trega International BV, de producent van Sphinx Tegels, is failliet verklaard. Alle 124 medewerkers, die vandaag zijn ingelicht, zijn ontslagen. De curator gaat bekijken of er een doorstart mogelijk is. Vorige week vroeg Trega International surseance van betaling aan. De afgelopen jaren zijn er bij Sphinx Tegels al verschillende reorganisaties geweest.
Sphinx Tegels naar Frankrijk NRC.
Aan de productie bij Sphinx Tegels in Maastricht komt definitief een einde. Van het bedrijf, dat onderdeel is van Trega International BV, blijft alleen een kleine verkoopafdeling in de Limburgse hoofdstad actief. De tegels zullen in het vervolg in Frankrijk worden gebakken.
Sphinx tegels Antiek Art 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? lot authentieke wandtegels Sphinx Hemiksem. 10 x 20 x 06, cm / 100 stuks 16m2, originele tegels van begin jaren 70 uit productie Hemiksem voor Koninklijke Sphinx NL. 10 september 2018 1108: Londerzeel. 4 tegels oldtimers royal sphinx.
Tegelinformatie.nl Sphinx Tegels: kwaliteit ten top.
De export van Sphinx tegels vindt niet alleen naar de Scandinavische landen plaats maar Sphinx heeft ook vertegenwoordigers, klanten en handelspartners in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Sphinx en het milieu. Ook als het op milieunormen aankomt, scoren Sphinx tegels perfect.
Sphinx wandtegels Tegel Gigant te Zuidbroek.
Aan Tegelgigant te Zuidbroek hebt u niet alleen een vakkundige leverancier voor uw Sphinx wandtegels, maar we kunnen heel wat meer voor u doen! Verder op deze website kunt u in de tegelhal of in de showroom al bekijken hoe prachtig de Sphinx wandtegels of één van onze andere zeventigtal soorten tegels zijn.

Contacteer ons